Jazdite v októbri na elektroaute flexiBee zadarmo. Parkuje aj v Slnečniciach.

Počas októbra môžete každý deň dve hodiny grátis využiť zdielané elektroauto flexiBee, ktoré parkuje aj v štvrti Slnečnice. Ekologickú jazdu tak môžete využiť na čokoľvek, čo potrebujete v meste vybaviť. Alebo si len tak vyskúšajte jazdu na elektromobile.  

 

Publikované

Aktualizácia: Služba FlexiBee skončila svoju činnosť od 1.6.2023 vzhľadom na dlhotrvajúce absencie registrácií.

Predčasný vianočný darček?

Chcete sa pustiť do veľkých nákupov, rozvoziť deti, či sa len previesť? Je to na vás, autá flexiBee sú ideálne na vozenie sa po meste. Ich dojazd stačí na približne 60 km okružnú cestu od miesta prevzatia. To na presun po Bratislave a okolí rozhodne stačí. Tak neváhajte a využite svoje dve hodiny zdarma počas mesiaca október 2022 s flexiBee autami čím skôr.

Najbližší elektromobil k vám je na parkovisku pri Slnečnice markete na jednom z miest vyhradenom pre elektrické vozidlá.

flexiBee je najlepšie na okružné jazdy

Elektromobily, ktoré si cez flexiBee požičiate, majú svoje pevné stanovištia. To najbližšie k vám je na parkovisku pri Slnečnice markete na jednom z miest vyhradenom pre elektrické vozidlá. Stačí sa registrovať a rezervovať si vaše auto. Pred ukončením jazdy vozidlo jednoducho vrátite späť na jeho miesto v Slnečniciach. Ak potrebujete počas vašej jazdy niekde zastať, nie je to problém, na pôvodné stanovište sa musíte vrátiť až na konci.

Zdieľaný elektromobil flexiBee parkuje aj v Slnečniciach

Zdieľaný elektromobil flexiBee parkuje aj v Slnečniciach

Ak inú možnosť prepravy práve nemáte alebo chcete vyskúšať jazdu na elektrinu, auto si jednoducho odomknete mobilom a môžete sa vydať na cestu. 

Čítať viac

Ak sa vám flexiBee zapáči, môžete sa pridať k obyvateľom Slnečníc, ktorí túto službu už pravidelne využívajú. Ako súkromná osoba za bežných podmienok zaplatíte za hodinu jazdy v rozmedzí 9 až 14 €, prenájom je však možný aj na 30 minút. Viac sa dozviete v apke alebo na stránke flexiBee.

Skutočne potrebujete druhé auto?

flexiBee vám ponúka výnimočnú možnosť vyskúšať si, aké to je mať v domácnosti druhé auto. Bežne musíte za auto platiť všetky poplatky, údržbu či poistky, a to bez ohľadu na to, či na ňom jazdíte alebo nie. Pri elektromobiloch požičaných cez flexiBee platíte len za čas, ktorý auto skutočne využívate. Môžete si tak vyskúšať, či do domácnosti skutočne druhé auto potrebujete alebo bude len zaberať miesto na parkovisku.

Ľudí z áut nedostane iba parkovacia politika. Sieť MHD je alfou a omegou ekologickejšieho cestovania

Ľudí z áut nedostane iba parkovacia politika. Sieť MHD je alfou a omegou ekologickejšieho cestovania

Nultý obchvat priniesol Bratislavčanom nové možnosti presunu za prácou či do škôl. Pre Slnečnice, ktoré sú naň v priamom susedstve napojené, to platí dvojnásobne.

Čítať viac

Presúvajte sa po meste ekologicky

Jedným z hlavných faktorov, ktoré vo väčšine lokalít spôsobujú znečistenie, je doprava. Špeciálne na Slovensku máme v ovzduší veľký pomer splodín, ktoré vznikli vykurovaním alebo pochádzajú zo spaľovacích motorov. Rozhodnite sa pre ekologickejší spôsob prepravy, ktorý nezhoršuje životné prostredie pre vás a vašu komunitu. Najmä pri doprave po meste, na semaforoch či pri zápche sa denne neefektívne spáli obrovské množstvo paliva, ktoré končí vo vzduchu, ktorý dýchame.

Najčastejšie otázky

Pozrite si videonávody, ako na to.