Bývate v Slnečniciach a potrebujete ďalšie parkovacie miesto? Prenajmite si ho.

Ak žijete v Slnečniciach vo svojom alebo v podnájme, prenajmite si vonkajšie parkovacie miesto v Zóne viladomy na obdobie, ktoré vám vyhovuje.  

Snažíme sa, aby si v Slnečniciach každý našiel miesto. Okrem kúpy parkovacieho miesta k bytu majú obyvatelia Slnečníc možnosť prenájmu z vybraných miest v Zóne viladomy.  

Aké sú podmienky komerčného prenájmu parkovania a kde sú takéto stojiská?

Prenajať parkovacie miesto si môžete vo vyznačených uliciach v Zóne viladomy, ako naznačuje mapka nižšie. Parkovacie miesto si môžete prenajať krátkodobo, najmenej však na 3 mesiace, alebo dlhodobo, na niekoľko rokov.  

Niektoré parkovacie miesta na prenájom sa nachádzajú za rampou. Riadia sa takmer rovnakým režimom, ako tie “bezrampové”, určité rozdiely sú iba v niektorých technických detailoch. Čo to znamená? Vaše nájomné parkovanie budete mať zabezpečené za rampou,  cez ktorú sa dostanete  pomocou prístupovej karty, pričom na tých “bezrampových” stojiskách budete mať vaše miesto vybavené stĺpikom, aby ste mali istotu, že vám miesto nikto neobsadí.   

Koľko to stojí a kde si viem službu objednať?

Prenájom parkovacieho miesta v Slnečniciach na vyznačených miestach na mapke vyššie stojí 65 EUR vrátane DPH za mesiac. Pokiaľ si miesto prenajmete na dlhšiu dobu ako pol roka, mesačne vás to vyjde len 55 EUR s DPH. Platíte jeden mesiac dopredu.   

Pokiaľ máte záujem o prenájom parkovacieho miesta, neváhajte a obráťte sa na Predajné miesto Slnečnice, kde vám radi poskytnú všetky potrebné informácie. 

Mám záujem

Často kladené otázky k parkovaniu v štvrti: