Nový Park Josepha Poppera v Slnečniciach prinesie aj prekvapenie

Celé leto si v novom parku v Zóne mesto budete môcť užiť jedinečnú výstavu fotografií Ľudia Slnečníc, ktorej autorom je dokumentárny fotograf Marcel Rebro.

Publikované

Marcel Rebro cez svoj objektív zachytáva rôzne komunity po celom svete a rozhodol sa zvečniť radosť z hry, bežné povinnosti či momenty oddychu aj v Slnečniciach. Výstava týchto fotografií nesie meno Ľudia Slnečníc a zachytáva čriepky bežných dní, ktoré spolu vytvárajú obraz našej štvrte. Výstava bude v novom parku, v centrálnej zóne pri grilovacích miestach, dostupná do konca augusta. Viac o „Ľuďoch Slnečníc“, vám vo videu povie jej autor.

Marcel Rebro: je renomovaným dokumentárnym a cestovateľským fotografom. Má za sebou desiatky výstav a publikácií, ktoré mapujú jeho dobrodružné cesty. K jeho najznámejším projektom viacročný dokument zameraný na život Nencov, kočovných pastierov sobov, v európskej časti severného Ruska. Je členom Photography Society of America (PSA), Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP) a České federace fotografického umění (ČFFÚ). Viac info o jeho portfóliu nájdete na rebro.sk

Nový pohľad na Slnečnice, street fotografia s Marcelom Rebrom

Nový pohľad na Slnečnice, street fotografia s Marcelom Rebrom

Marcel Rebro, známy dokumentárny fotograf s desiatkami výstav, publikácií a ocenení, sa na dva týždne počas augusta pozrie na Slnečnice cez vlastný hľadáčik. Fotí skoro celý svoj dobrodružstvom nabitý život, teraz zavítal do Slnečníc, aby z nich zachytil to najzaujímavejšie. Jeho séria street fotografií bude mať neskôr svoje miesto na jedinečnej výstave v Slnečniciach. 

Čítať viac