Tisíce eur za pár minút vášho času vďaka Susedskému bonusu

Jediný príspevok na sociálnych sieťach a niekoľko tisíc eur môže byť vašich! Znie to až neuveriteľne, však? Ale je to skutočne tak. Zapojte sa do Susedského bonusu: odporučte svojim známym bývanie v Slnečniciach a odmeňte štedrým bonusom ich aj seba. Nikdy neviete, kto vo vašom okolí aktuálne hľadá nové bývanie, preto nezmeškajte túto príležitosť.

Čas čítania: 3 min.

Pri hľadaní nového bývania sa často spoliehame na odporúčania a skúsenosti našich priateľov, rodiny a známych. V Slnečniciach za takéto odporučenie odmeňujeme Susedským bonusom do výšky až 5 845 eur. Stačí si iba vygenerovať váš unikátny kód a nájsť si nového suseda. 

Koľko eur môžete získať za vášho nového suseda?  

Ak si do konca júna niekto z vašej siete známych vyberie ktorýkoľvek byt v Slnečniciach a využije pri tom váš kód Susedského bonusu, získa naň bonus 10 000 eur. Po tom, ako prebehne kúpa, prichádza rad na vás. Pozrite si príklady, akú vysokú odmenu môžete za toto odporučenie očakávať.

2-izbový byt v Slnečnice UNIQ

Veľkosť bytu: Interiér 48,43 m2 a exteriér 14,01 m2

Cena bytu s DPH: 264 507 €

Bonus pre obyvateľa, ktorý bývanie odporučil: 2 120,89 €

3-izbový byt v Slnečnice POP

Veľkosť bytu: Interiér 74,99 m2 a exteriér  9,3 m2

Cena bytu s DPH: 324 796 €

Bonus pre obyvateľa, ktorý bývanie odporučil: 2 623,30 €

4-izbový byt v Slnečnice Nad mestom

Veľkosť bytu: Interiér  97,34 m2 a exteriér  34,79 m2

Cena bytu s DPH: 450 028 €

Bonus pre obyvateľa, ktorý bývanie odporučil: 3 666,90 €

Je to jednoduché, hotové to máte za dve minúty

Ako obyvateľ či obyvateľka Slnečníc si na stránke Susedského bonusu si vyberte možnosť „Bývam v Slnečniciach" a následne si nižšie na stránke vygenerujte svoj kód. Kódy môžete získať aj vtedy, ak bývate v Slnečniciach len v prenájme. Po získaní tohto kódu e-mailom môžete poskytnúť svojim známym bonus 10 000 eur na nové bývanie. Okrem toho máte možnosť získať bonus v tisícoch eur aj pre seba. Ak momentálne nikto z vašich najbližších, o ktorých viete, nehľadá nové bývanie, môžete tento kód zdieľať na sociálnych sieťach s hashtagom #susedskybonus. V príspevku môžete použiť vaše fotky a text alebo si jednoducho stiahnuť už pripravený príspevok či instagramovú story a pridať už len svoj unikátny kód. Tu je niekoľko ukážok príspevkov vašich susedov:

Ak by vám ešte stále chýbala inšpirácia, ako svoj Susedský kód zdieľať, inšpirovať sa môžete aj ďalšími kreatívnymi videami vašich známych susedov.

Sestry Majka a Ľudka Kandalové, ktoré stoja za značkou slovenských kožených lodičiek Segriidentity, sa do kampane zapojili originálnymi trendami zo sociálnych sietí:

Tanečný guru Tomáš Tboy Drafi vám to povie ako inak – tancom:

Slnečnice sa nepretržite rozrastajú. Za 15 rokov v nich vyrástlo takmer 4 000 bytov, dva impozantné verejné parky a pribudlo množstvo občianskej vybavenosti. Je vás už viac ako 6 000, ktorí voláte Slnečnice domovom. A ďalších susedov si teraz môžete vybrať práve vy. Nezmeškajte príležitosť získať za tento výber ešte aj odmenu. Zdieľajte svoj kód už dnes, odmeňujeme len do konca júna 2024.